2010. szeptember 3., péntek

Re: Lehetnénk királyság is

Heti Válasz | "Lehetnénk királyság is"



- Milyen érzés lenne egy meddő nőnek, hogy szülne, de nem tud, s ezért még bírságot is fizet?

- Egyrészt ez nem bírság lenne, másrészt nem kell érzelmi kérdést kreálni az ügyből. A nemzet jövőjéhez vagy úgy járul hozzá valaki, hogy gyerekeket nevel, vagy úgy, hogy különadót fizet. Ezer esztendő van e mögött a nép mögött, s az, aki szeretné, hogy előtte is legyen ennyi, nem tekinthet pusztán magánügyként a gyerekvállalásra.

Ajjjajjjajjjajjj. És EZ Orbán alkotmányügyi tanácsadója? A gyerekcsinálás nem érzelmi kérdés, nem magányügy, hanem állampolgári kötelesség, a Nemzet érdeke?!?! Jéézusom, na ez már meredek. Most kivételesen egyet értek Erdélyi Mónikával. Hát, sajnos beigazolódni látszik, amit Orbánról gondolok, ha ilyen embereket egyáltalán a hatalom közelébe enged. Ezek szerint még mindig nem létezik Magyarországon olyan politikus, aki felfogná, hogy nem a Zemberek vannak az államért, hanem az állam van az emberekért, a király pedig csak azért van felruházva hatalommal, hogy SZOLGÁLJA az embereket. Boross úr mindenesetre megerősíti a viktátori eszmeiséget:

- Még az egyéni vélemények korszakát éljük. Mindenesetre rossznak tartom a jelenlegit. Le kell egyszerűsíteni.

Mondjuk az már önmagában minősíti őt, hogy szerinte Schmitt Pál azért jó államfő, mert ő egy "magas, fess, jóképű ember". Nem kívánom, hogy igazam legyen, de attól félek, keservesen megemlegetik még a magyarok ezt az Orbán érát...



Kapcsolódó cikk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése