2009. április 23., csütörtök

Az akaratos picsa tipikus esete



Demcsák Zsuzsa egy elismerésre méltó, gyönyörű, karrierista magyar nő, és komolyan minden elismerésem neki. Igazán sokra vitte: most műsorvezető, de volt már ő kormányszóvivő-jelölt is, ami Magyarországon, nőként, tényleg nagy szónak számít (sajnos, mivel ez ma még nem természetes, hogy egy nő ilyen sikereket is elérhet.) Legutóbbi média(le)szereplése után viszont azt kell mondanom, hogy mégis jobban szerettem őt, amikor még csak fehérnemű modellként volt benne a köztudatban és nem hordott össze mindenféle faszságot már korán reggel. Svábyval karöltve (1., 2., 3., 4.) indíthatnának egy oknyomozó-riporterképző tanfolyamot. Mindenesetre Demcsák nagyon cuki, sőt szexi, amikor indulatos, de nem tudja megindokolni, hogy miért van igaza, és mindeközben úgy próbál viselkedni, mint egy professzionális újságíró: kemény, lényegretörő, replikál, és húsbavágó kérdéseket szegez az interjúalanyának, akinek jámborsága és higgadtsága, amint próbál értelmes és kulturált eszmecserét folytatni egy nagyon érzékeny témáról egy habzó szájú pitbullal, már-már mosolyfakasztóan drámai. Tragikomédia 8 percben. Kötelező remekmű. :)

A Legjobb párbeszéd kategória győztese:

Demcsák Zsuzsa: "Tényleg még mindig nem értem, hogy miért."
Dénes Balázs: "Melyik részét nem érti?"
Zsuzsa: "Miért más, amit..."
[...]
Balázs: "Azt a részét érti a kérdésnek, hogy miért baj az, ha a tartalom alapján szankcionáljuk valakinek a megnyilatkozásait?"
Zsuzsa: "Nem."
Balázs: "Hát ez nem biztos, hogy engem minősít."
Zsuzsa: (felnevet) "De valószínűleg engem sem."

TV2: A TASZ nem büntetné a holokauszt-tagadást

1 megjegyzés:

  1. mondjuk ha nem egy habzó szájú zsidó kurvát raknának be műsorvezetőnek, még egy értelmes interjú is összejöhetett volna. epic fail

    VálaszTörlés