2010. május 14., péntek

Apa kezdőőődiiik!Jajj nee, könyörgöm, nem lehetett volna ettől még egy kicsit megkímélni bennünket?!?!!!


3 perces videó, előre felhívom a figyelmet, hogy szerintem nagyon lesújtó és kiábrándító, de minden magyar nézze meg jól, hogy most 2010-ben többek között kiket engedett be a Parlamentbe, kiknek a kezébe adott hatalmat, és hogy kik akarják itt "megnevelni az ifjúságot". Magyarország többsége (ismét) nem a jó és a rossz között választott, hanem a legkisebb rosszat választotta. Mert van rosszabb az MSZP-nél meg a Fidesznél is. Ez bizonyíték, nem ígéret:

A cél a magyar apostoli királyság visszaállítása
Zagyva György Gyula, a Jobbik frakció képviselője, a Hatvannégy Vármegye elnöke csak a harc egyik állomásának tekinti a parlamenti képviselőséget.
Ez a mi büntetésünk a felelőtlenségünkért, hogy hagytuk, hogy idáig fajuljon ez az ország, mert mindenki arra várt, hogy majd mások teszik naggyá helyettünk. Hát láthatjuk, hogy azok a mások eddig hogyan tették tönkre az elmúlt évtizedekben, és hogy megint mások hogyan akarják most "naggyá tenni" az országot, aminek megvalósításához vészesen közel kerültek - már ott vannak a tűz közelében. 2005 óta folyamatosan szemmel követtem a Jobbik mozgolódását, mert bár a kezdetekben voltak figyelemre méltó és meglepően értelmes ötleteik, de az idők során egyre több fenntartással és fokozódó aggodalommal fogadtam a megnyilvánulásaikat. Már az utóbbi pár évben is sok árulkodó jele volt, de ezen a ponton túl kétségtelenül nyilvánvalóvá vált, hogy a Jobbik mozgalom Magyarországra nézve nem "megváltást" vagy "történelmi mérföldkövet", hanem nagyon komoly veszélyt jelent, amitől tartanunk kell. Vona Gábor ravasz húzása a magyar gárda mellénnyel a mostani demokratikus köztársaság nyilvános arculcsapása, és a fenti videóban elhangzott kijelentések is egyértelműen bizonyítják, hogy ezek olyan magyarok, akiknél ha nem velük vagy, akkor ellenük. Én is mindent megteszek a saját életemben, hogy egy szebb jövője legyen Magyarországnak, de nagyon nem szeretnék egy olyan jövőben Magyarországon élni, amilyet a Jobbik jelenleg elképzel. A hatalomra jutásukat már nem, de a hatalmi térnyerésüket csak úgy tudjuk megakadályozni, hogyha mostantól elkezdünk dolgozni tisztességesen, egymást tisztelve és összetartva, és megmutatjuk nekik (és a világnak), hogy úgy is fel lehet virágoztatni Magyarországot, hogy nem próbáljuk erővel visszaállítani a múltat, nem próbáljuk visszaforgatni az idő kerekét, megfutamodva a jelen kor kihívásai elől, hanem erőt merítve a múlt sikereiből elkezdjük felépíteni a jövő sikereit, győztesen helyt állva a XXI. század versenyzői között. Törekedjünk a hatékonyságra és a tökéletességre, tudva, hogy teljesen soha nem érhetjük el, éljük úgy az életünket, hogy minden új nappal megpróbálunk jobbak lenni valamiben, a munkánkban, a párkapcsolatunkban, vagy akár csak a hétköznapi életben, és tegyünk meg mindent azért, hogy a gyermekeink egyszer majd minket is túlszárnyaljanak, és legyünk nagyon boldogok és büszkék, ha ezt még életünkben megérhetjük. Meg kell próbálnunk, mert biztosan tudom, hogy mi Magyarok ennél sokkal többre vagyunk képesek, ne érjük hát be ennyivel.

Valóban szükség van paradigma váltásokra.
Kezdjük azzal, hogy a győzelem a fontos, nem a részvétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése