2010. július 14., szerda

Re: Saját kudarcai miatt verhette halálra kisfiát

Forrás: Index

Idegileg gyenge, agresszív, élete kudarcáért a gyermekét okoló ember lehet a fiát halálra verő dunaharaszti férfi - osztotta meg több évtizedes tapasztalatát a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) úgynevezett döglött ügyek osztályának volt vezetője kedden az MTI-vel.

Azt egészen biztosan merem állítani, hogy a magyar családok legalább több mint felében hasonló okokból kifolyólag ugyanilyen lelki terrorban nőnek fel a gyerekek, csak ez ritka esetben fajul halálos bántalmazásig, ezért "nem tudunk róla". (Persze, hogy tudunk róla, csak amíg nincs fizikai nyoma, addig a jelenség nem is létezik, és különben is mindenért csak a média a felelős, a szülő sohasem tehet róla...)

A nyomozó úgy véli: ha bizonyítottá válik H. Gábor bűnössége, a férfi nemcsak súlyos, több éves büntetésre, hanem leendő börtöntársai megvetésére is számíthat. A cellákban nagyágyúknak számító fegyveres rablók, pénzbehajtók és társaik ugyanis a börtönhierarchia aljára utalják a gyermekbántalmazókat.

Őszintén kívánom neki, hogy a börtönélete legyen maga a pokol, és minden egyes nap élje át azt a kiszolgáltatottságot, reménytelenséget, szorongást, és rettegést, amit a fiának kellett elszenvednie tőle. Remélem, hogy ő legalább békére lelt halálában, ha már életében nem sok jutott neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése