2010. július 31., szombat

Re: Gyerekprosti-közvetítéssel gyanúsítják Bill Clinton milliárdos haverját

Forrás: Velvet

A befektetési alapkezeléssel milliárdos vagyont kereső Jeffrey Epstein épp múlt héten szabadult, miután leülte börtönbüntetését, amiért kiskorúakkal szexelt. A hatóságok most ismét nyomoznak utána: ezúttal a gyerekprostik használatán kívül az importjukkal is gyanúsítják.


Ha tudnánk, hogy valójában mi zajlik azokban a berkekben, azt hiszem bőven lenne min elszörnyülködnie a világnak. Ez nem a jéghegy csúcsa, hanem a jéghegy csúcsán lévő jégdarabka.

A korábbi per tanúsága szerint Epstein több villájában is tartott fenn masszázsszobát, ahol általában több igen fiatal – akár kiskorú – lány várta, hogy a milliárdos a kezük alá feküdjön. A feladat a masszázs mellett szexuális játékokat, kézzel vagy szájjal kielégítést, és akár teljes szexuális aktust is tartalmazott, a lányok közt pedig volt 14 éves is (ő a vádirat szerint 300 dollárt kapott szolgáltatásaiért)

Ennyit ér egy gyermek élete, abban a milliárdos környezetben lehet, hogy még azt is elhitették velük, hogy ez csak "játék", és nem is olyan rossz dolog. Mindenesetre nem meglepő, hogy Amerikában (is) egyre többen veszik természetesnek, hogy pénzért pornó filmben szerepeljenek (vagy más szexipari tevékenységet folytassanak), az alapvető emberi értékrend teljes hiánya miatt nem is várható el, hogy ebben bármi kivetni valót találjanak, és bár ezeknek a lányoknak meg van az esélye, hogy kiszabaduljanak abból a beteg világból, de attól félek, rájuk is hasonló élet vár.

A kiskorú masszőrlányok közt ráadásul voltak külföldiek is, többnyire Kelet-Európából és Dél-Amerikából, és nem egy közülük Epstein magángépein érkezett az Államokba.

Kíváncsi vagyok, vajon hány magyar áldozata lehet ennek a hálózatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése